KORRES a la nostra farmacia

korres-body-care_1

Des de fa uns dies, a la nostra farmàcia trobareu la gama de cosmètica KORRES!!

KORRES és una marca de cosmètica natural d’origen grec, tant facial com corporal.

KORRES fa servir ingredients actius d’alta qualitat obtinguts a partir de productes naturals, per la seva efectivitat, la seva suavitat, el seu agradable contacte amb el cos i per la seva alta compatibilitats amb la pell. Tots els seus productes es sotmeten a assajos clínics per tal de provar la seva eficàcia i la seva seguretat.

rosa salvaje

La primera innovació de KORRES i el seu primer producte per a la cura de la pell va ser la crema hidratant 24 hores de Rosa Salvatge, al 1996, i es va convertir en la primera crema hidratant 24 horas natural del mercat. Avui en dia, continúa sent un èxit de vendes a tot el món.

pino negro
Els productes KORRES són un plaer estètic per disfrutar a un preu raonable.