Augmentar les defenses dels nens

Acabem d’iniciar el curs escolar i ja han aparegut els primers mocs, les faringitis, bronquitis, etc. en els vostres fills… Que hem de fer per reforçar el seu sistema immunitari i augmentar les seves defenses??

El primer de tot, ens hem d’assegurar que la nutrició del nen/a sigui l’adequada: a millor nutrició, menys infeccions.

Si la nutrició és la correcta, des de la farmàcia podem oferir-vos diferents suplements per augmentar les defenses:

· Probiòtics: són microorganismes vius que a l’administrar-se en quantitats i  manera adequades confereixen uns beneficis a la salut de les persones. Un d’aquest beneficis és la propietat d’augmentar les defenses.400x400_gasteel-kid-10-sticks--0prodefen_sobres

· Oscillococcinum: medicament homeopàtic per prevenir i tractar els estats gripals. Prenent un tub unidosi a la setmana, el risc de patir afeccions gripals disminueix.OSCILLO-GDE· Imunoglukan P4H: complement alimentici a base de Imunoglukan (substància d’origen natural vegetal) i Vitamina C que ajuda a potenciar el correcte funcionament de les defenses naturals.
 

imunoglukan-p4h-120ml· Vitamines i gelea reial : La gelea reial és un potent reconstituient que augmenta les defenses i millora l’energia física.

Les vitamines C, B3, D, juntament amb propolis i equinàcea ajuden a millorar   el funcionament del sistema immunitari.

multicentrum-junior-masticables-30-comprimidos arko-real-protect-jarabejuanola-jalea-real-ninos-vitalidad-y-defensa-jarabe-150-ml.jpg