Oblideu-vos de la caiguda capil·lar aquesta primavera!

Si amb l’arribada de la primavera noteu que el vostre cabell cau o que està més fràgil, podeu estar patint una caiguda temporal o estacional, molt freqüent a aquesta època de l’any.

Per tractar la caiguda temporal o estacional, trobem Phytophanère o Forpil complex: tractaments de nutriscomètica capil·lar (complements alimenticis).  Ajuden a estimular la formació de queratina, milloren el volum del cabell i enforteixen el bulb capil·lar on es forma el cabell. També, incorporen actius antioxidants com la vitamina B6, que contribueix a la producció de cisteína (aminoàcid constitutiu de la queratina), o la vitamina B8, rica en zinc que afavoreix la qualitat i bellesa i prevé l’envelliment prematur.

NuTRicosmetica capil·lar

Si la caiguda és més forta, podeu completar el tractament amb ampolles d’ús tòpic: Phytocyane, Phytolium 4 o bé Phytologist 15 segons les vostres necessitats.

També podeu fer servir xampús anticaiguda per completar els beneficis dels tractaments nutricosmètics o dels tractaments amb ampolles capil·lars.

Finalment, caldria recordar que qualsevol tractament capil·lar és més efectiu si feu servir un preparador del tractament com PHYTOPOLLEINE que actúa estimulant la microcirculació del cuir cabellut i potencia l’efecte del tractament.