Tornada a l’escola

Estem a punt de donar la benvinguda al mes de setembre, això vol dir que la tornada a l’escola i a la rutina està a punt d’arribar.

Què s’ha de tenir en compte a l’hora de preparar la tornada a l’escola? Què necessiten els nostres fills després de l’estiu?

Després de l’estiu, és el moment ideal per tractar la pell dels petits i preparar-la per a la tardor, temporada en la que són freqüents els brots d’acné i dermatitis atòpica.  S’han de fer servir productes adequats d’higiene i d’hidratació, sense oblidar-nos del fotoprotector solar, per així tractar la pell que ha estat exposada a agents externs com el sol, l’aigua del mar, el clor de les piscines, l’excès de sudoració, les picades d’insectes, etc.

 

Una altra necessitat important al setembre, és augmentar les defenses dels nens. Tant si els nens assistiran per primer cop a l’escola o no és el seu primer curs, cal reforçar el seu sistema inmune, ja que el conviure amb altres nens, juntament amb l’inici de l’època de fred i els canvis sobtats de temperatura farà que aquest es debiliti. Per reforçar el sistema inmune, podrem fer servir complexes vitamínics, oscillococcinum, gelea reial i altres complements alimenticis com l’inmunoglukan. Si a més, tenim un fill que no menja adequadament, podrem fer servir Blenuten per afegir un aport extra de nutrients i energia.

I un dels productes imprescindibles a casa quan tenim un petit a l’escola és el repel·lent de polls. Tant per a que el nostre fill no agafi polls, com per evitar que altres nens s’infectin, serà important aplicar el repel·lent cada matí abans d’anar a l’escola i revisar el cap cada tarda.

 

Per últim, recordar la importància d’una boca sana i, que si l’escola ho permet,  posar un necèsser amb raspall i pasta de dents a la motxila per a que els nens es rentin les dents després de dinar.

 

 

 

 

 

 

 

Des de Farmàcia Piera, us desitgem a tots una bona tornada a l’escola!!