PROBIÒTICS AMB LA PRESA D’ANTIBIÒTICS

T’has trobat mai amb diarrea o malestar vaginal coincidint amb la presa d’antibiòtics?

Els antibiòtics són aquells medicaments utilitzats per combatre infeccions d’origen bacterià, eliminen bactèries o fan difícil la seva multiplicació i el seu creixement.
El seu ús esta molt estès i provoca una alteració en la flora intestinal que pot causar molts símptomes, des d’una petita diarrea fins a un desequilibri complex que pot comportar el desenvolupament de fongs, tant a nivell vaginal com a nivell oral i digestiu, així com també una baixada del sistema immune.

¿Vols reforçar el teu sistema oral, digestiu, vaginal i immunitari i no saps com fer-ho?

Com a solució, trobem els probiòtics que ajuden a combatre tots aquests efectes adversos i col·laterals dels antibiòtics i també ajuden a reforçar el teu sistema oral, digestiu, vaginal i immune. Els probiòtics són microorganismes vius dels quals se’n coneix la seva existència des de fa més de 100 anys, quan la gent prenia llet fermentada per tal de millorar la seva salut. Actualment, el seu ús en quantitats adequades aporta grans beneficis pel nostre sistema digestiu e immune.

Els probiòtics més utilitzats són els que pertanyen a bactèries del gènere Lactobacillus i Bifidobacterium.

Cal tenir present que hi ha aliments com el iogurt i el quefir que es composen de probiòtics, però que contenen baixes dosis.

En resum, els probiòtics haurien de ser utilitzats sempre davant d’un tractament amb antibiòtic, però també poden utilitzar-se per ajudar a tractar diferents alteracions intestinals com ara la síndrome del colon irritable, distensió abdominal, diarrea, flatulències, estrenyiment o candidiasi.

 

Davant de qualsevol dubte sobre si el teu problema
de salut podria millorar-se amb la presa de probiòtics. 

Consulta’ns-ho!