Política de privadesa

Informació bàsica sobre protecció de dades

Les dades que ens proporcioneu poden ser tractades sota la responsabilitat de la Farmàcia Piera amb la finalitat de gestionar la dispensació de medicaments i productes sanitaris o bé per a la prestació d’altres serveis farmacèutics que us podem oferir.

Les vostres dades podran ser cedides a altres entitats per a la bona fi de la prestació. Si fos el cas, us demanarem el vostres consentiment per tal de legitimar-ne la cessió.

En qualsevol moment, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les vostres dades, així com revocar-ne el consentiment, en la manera prevista a la nostra pàgina web: www.farmaciapieraserra.cat/contacte.

Informació addicional

Responsable del tractament: GLÒRIA PIERA SERRA en PL. JOSEP SAPÉS I ESMENDIA, 4 – 08191 RUBÍ o per telèfon 936977163 o en www.farmaciapieraserra.cat/contacte

Finalitat del tractament: us informem que la informació que ens faciliteu serà tractada amb la finalitat de mantenir, desenvolupar i controlar el servei professional que heu demanat. Tractem les dades per tal de gestionar la dispensació de medicaments i productes sanitaris o la prestació d’altres serveis farmacèutics i sanitaris. Conservarem les vostres dades mentre mantinguem la prestació. Un cop finalitzada la relació professional, les dades es conservaran només durant el període de temps establert per indicació legal.

Legitimació: la base legal per al tractament de les vostres dades és la sol·licitud de realització d’actuacions farmacèutiques. Teniu el dret d’informació reconegut en l’article 13 del Reglament UE 2016/679. Necessitem les vostres dades personals per a una correcta gestió i prestació del servei. Si decidiu no facilitar-les, no serà possible oferir-vos el servei demanat i es considerarà no sol·licitat.

Destinataris: us informen que les vostres dades podran ser cedides a altres entitats necessàries per a dur a terme la prestació. Les vostres dades podran ser cedides, d’acord amb la seva finalitat, als nostres proveïdors de serveis informàtics o de màrqueting o a alguns laboratoris per a la prestació de fórmules magistrals, vacunes o similars.

Drets: En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les vostres dades; així com revocar-ne el consentiment. Si voleu modificar el vostre consentiment, només cal demanar-ho, per correu postal o electrònic, mitjançant el formulari de contacte en la web http://www.farmaciapieraserra.cat/contacte de l’oficina de farmàcia les dades identificatives de la qual consten en l’epígraf primer, tot indicant expressament la vostra voluntat. En compliment de l’article 80 del RUE també un informem que teniu dret a reclamar davant l’Autoritat de Control espanyola.

Procedència de les dades: Les dades de que disposem provenen bàsicament del mateix client o de fonts de dades públiques.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vosaltres, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat.